Region

Svet

Belgrade Beer Fest 2014: Bajagi najveća podrška stiže od naslednika

Momčilo Bajagić Bajaga nastupiće kao glavna domaća zvezda na Beer festu 14. avgusta u 21 čas, a sem brojne publike koja će se naći na Ušću, najveća podrška stizaće od njegove dece, ćerke Anđele i sina Marka.

Belgrade Beer Fest 2014: Bajagi najveća podrška stiže od naslednika


 
Belgrade Beer Fest 2014 program: Prve večeri se naplaćuje ulaz, evo šta nas očekuje
"Svirali smo prošle godine na Bir festu, te večeri bila je rekordna poseta sa više od 150.000 ljudi. Uvek se radujem koncertu na ovom festivalu, a ovoga puta će biti malo drugačiji repertoar", kaže Bajaga.

Podršku će mu pružiti naslednici Anđela (16) i Marko (24). Ćerka je krenula njegovim stopama i svira klavir, dok je sin zainteresovan za kompjutere i menadžment. "Naravno da će doći i moja deca da slušaju koncert. Anđela ide sa mnom, verovatno će biti u bekstejdžu, a sin će doći sa devojkom i biće u publici", kaže muzičar, koji je leto proveo radno s obzirom na to da je sa "Instruktorima" na turneji povodom 30 godina postojanja benda.

Ovogodišnji Bir fest se otvara 13. avgusta, a trajaće do 17. Prve večeri nastupiće slavni Si Lo Grin, potom di-džej Feliks Da Hausket, a iz regiona "Parni valjak", dok domaće boje brane "Love hunters" i "BlekBox".
 
Naredne noći binu sa Bajagom deliće "Bad copy", "Beyonce tribute band", "Garavi sokak", "Abba tribute"... Treće veče rezervisano je za "Plavi orkestar", "Gobline", Darena Emersona, Sanju Ilić i "Balkaniku". U subotu koncerte će održati KKN, "Hladno pivo", Blaža, Edo Majka, a u nedelju "Van Gog", Bilja Krstić, "Darkvudi".

Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>