Region

Svet

Zorica Marković isterala bivšeg muža Mine Kostić iz svoje kafane!

Pevačica Zorica Marković koja je poznata po tome što "nema dlake na jeziku" izbacila je iz kafane Igora Kostića koji se predstavlja kao Igor X i pritom mu zabranila da koristi ime benda "Bicepsi", jer je ona smislila taj naziv.

Zorica Marković isterala bivšeg muža Mine Kostić iz svoje kafane!



Do prekida saradnje je došlo kada je bivši muž pevačice Mine Kostić postavio pitanje raspodele novca, što je uvredilo Markovićevu, zbog čega se odlučila da mu se zahvali na saradnji i nastavi bez njega, budući da je ona osnovala bend. Zorica Marković je ovo potvrdila i pojasnila situaciju.

"Istina je sve što ste čuli. Glavna ideja za naziv benda bila je moja. Naziv "Bicepsi" ide uz njih jer su momci lepo građeni i nabildovani, a danas je jako teško videti da svaki član benda dobro izgleda. Imali smo dogovor da napravimo veliki posao. Bila sam spremna da se šišam, i na ćelavo za spot , da je došlo do toga, samo da bih se uklopila u taj fazon, ali Igor je sve pokvario izjavom koja nije bila na mestu", kaže Zorica.

Naime, kada su krenuli u ozbiljnije dogovore za posao, Kostića je, priča Zorica, interesovalo samo kako će novac od zarade biti raspodeljen. "Kada smo seli da se dogovaramo za posao, Igor je postavio pitanje kako će se deliti honorari i to me je iznerviralo i povredilo. Dugo sam u poslu i znam kako se deli honorar: staviš novac na sto i podeliš na ravne časti. Međutim, nisam mogla da mu objašnjavam i da ga učim kako se radi. Zahvalila sam mu na saradnji i rekla da ime "Biceps bend" ne može više da koristi", kaže pevačica.

Pošto se Igor i posle ovoga i dalje u jednoj emisiji predstavljao kao "Biceps", Zorica je odlučila da ga tuži. "Poštujem ga kao čoveka, ali prostora za saradnju više nema", rekla je Zorica.

Autor: M.P.
Izvor: Naše Novine
Foto: Facebook/Zorica Marković/Igor X Kostic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>