Region

Svet

Siniša Đurđić: Vendi je nimfomanka

Prema tvrdnjama Siniše Đurđića, bivšeg dečka i menadžera popularne folkerke i farmerke, Vendi naprosto uživa u seksu i sa muškarcima i sa devojkama. On otkriva neke detalje vezane za njihov zajednički život tokom punih šest godina.

Siniša Đurđić: Vendi je nimfomanka



"Vesna se ponašala vrlo problematično - ogovarala je svoje kolege, konzumirala alkohol, čak i narkotike", kaže Saša i dodaje da je upoznao jednu od njenih partnerki, Jagodu iz Paraćina, predstavljajući je kao njenu sluškinju.

Siniša dalje kaže: "Njoj nije važno da li je u krevetu sa ženom ili muškarcem! Čak je spojila lepo i korisno, pa je počela da naplaćuje svoje usluge, tako da danas ima stalne mušterije u Čačku, Obrenovcu, Lazarevcu, Valjevu... Samo spremite novac i nije nikakav problem da spavate sa Vendi!"

Gledaoci "Farme" su takođe mogli primetiti i intimiziranje sa političarem Marijanom Rističevićem, što Đurđića uopšte ne čudi: "Marjan je bio čest gost na stočnom vašaru u Rumi, na kome je Vendi isključivo radila u poslednje vreme. Često se i skidala, kako bi dobila što veći bakšiš."

Vesna Vukelic Vendi

Na nama ostaje da budno pratimo dešavanja na "Farmi", ne bi li ugledali bar jedan deo iz ove priče.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>