Region

Svet

Seka Aleksić novi blog posvetila Novaku Đokoviću: U slavu ljubavi! (Foto)

Seka Aleksić oduvek veliča ljubav i emocije, a o tome posebno govori na svom blogu koji objavljuje svake nedelje. I ovog puta ljubav je bila glavna tema, ali i svadba Novaka Đokovića.

Seka Aleksić novi blog posvetila Novaku Đokoviću: U slavu ljubavi! (Foto)O svadbi Novaka Đokovića na Svetom Stefanu dosta se pričalo i pominjala se u svim medijima, jer čovek kao što je Novak i zaslužuje maksimalnu pažnju. Seka Aleksić u svom novom blogu koji je nazvala "U slavu ljubavi" pomenula je takođe ovo venčanje, ali i svog supruga Veljka i ljubav koju oseća prema njemu.

U slavu ljubavi

Volim da volim i volim da budem voljena. Malo se ponavlja, ali u ovakvoj konstrukciji rečenice ima svrhu. Voleti, voleti, voleti… Neka se ponavlja, i treba. Samo prilikom izgovaranje te čarobne reči VOLETI obuzima me neka posebna emocija, toplo mi oko srca. A volim kada mi je toplo u grudima. Ne vole svi. Neki tu reč ne umeju ni da izgovore. Ljubav možda i znaju da izgovore. Čak i oni kojima je mržnja najbliskije osećanje umeli bi da kažu "Ljubav i mržnja", ali još nikoga nisam čula da je rekao: "Volim da mrzim". Nekako, ne ide jedno sa drugim.  Kao krst i đavo. Nisu ni svesni svoje nesvesti. Lično, ne prija mi da su takvi u mom okruženju. Ne želim da me mrače svojim negativnim osećanjima, ali su oni fenomen koji ničim izazvan i niotkud ume da "iskoči" iz nekog statusa, komentara na nekom forumu.

Nameću se i svu energiju koju imaju ulažu samo u to da budu primećeni. Ni delić da utroše na neki konkretan korak koji bi im oplemenio život. Kao, trudimo se da ih ne primećujemo, a dali smo im čak i naziv - hejteri. Srećom, taj naziv bar nema koren u srpskom jeziku. Vidim da su se poslednjih dana ostrvili na Đokovića, tačnije tema im je venčanje ponosa nacije. U statusima i komentarima podrugljivo konstatuju da mediji preteruju izveštavanjem o svadbi na Svetom Stefanu i žale se kako imaju osećaj da će "mladenci Đoković iz frižidera da iskoče". Žale se da im je previše. Valjda strahuju da im sve one lepe reči koje idu uz pominjanje tako uzvišenog čina kakvo je venčanje ne izbistre talog u kome žive.


Foto: Twitter/JelenaRisticNDF

Sve mislim da me više ništa ne može iznenaditi, ali dežurni hejteri to nekako uvek uspeju. Malo im je sve do sada, pa se usuđuju da hejtuju venčanje. I to Đokovićevo. Mislim da bi za takve najgora kazna bila kada bi ih neko osudio da umesto sejanja negativnih misli uzmu papir i olovku i pišu ljubavne stihove. Doveka.

Posle svih bajki koje je do sada doživeo, Novak Đoković je pre par dana proživeo još jednu. Verujem, za njega najvažniju. Prelepo venčanje. Originalno. Na nivou i potpuno u skladu sa Noletovim temperamentom, vrcavošću i jedinstvenom duhovitošću. Želim mu da se svakog narenog jutra budi u bajci započetoj na Svetom Stefanu. Ma koliko da smo savremeni i ma koliko da nismo formalisti – moramo da znamo da je brak svetinja. Brak kao kruna ljubavi. A u ime ljubavi nastaju najlepša i najprijatnij raspoloženja sa emocijama kao što su radost, sreća, opuštenost, užitak, ushićenost… Kakve su nam misli, takav nam je život, a sami biramo da li će one biti pozitivne ili negativne. Izborom pozitivnih misli zasnovanih na ljubavi lakše ćemo i snažnije da upućujemo dobre vibracije prema  voljenom biću, ali ćemo istovremeno istom tom energijom da oblažemo i štitimo sopstveno biće.


Foto: svetlanaaleksic.blogspot.com

Pre četiri dana  je mojoj Ljubavi bio rođendan, a juce se navrsilo tačno pet godina od kako je moj život ispunjen isključivo ovom energijom. Pozitivnom. Najlepšom. Pet godina od kako smo moj muž i ja započeli našu ljubavnu priču. Pola decenije od kako sam najsrećnija žena na svetu. Tada sam osetila toplinu njegovih usana, ne zelim da ona nestane... Neka traje vecno! Ljubavi, hvala ti što si me uveriuo da bajke i danas postoje.

Ovo je još jedan blog Seke Aleksić koji je posvetila ljubavi i emocijama koje svi treba da negujem i težima ka njima. Kako biste pročitali sve ostale priče koje je objavila, posetite Sekin blog.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Seka Aleksic/Novak Djokovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>