Svet

Region

Majka Kristijana Ronalda svojim priznanjem šokirala svet!

Majka Kristijana Ronalda nedavno je objavila svoju autobiografiju u kojoj je svojim priznanjem šokirala svet. Dolores Aveiro otkrila je u knjizi, kako svog sina, koji je trenutno najbolji fudbaler planete, nije želela da rodi.

Majka Kristijana Ronalda svojim priznanjem šokirala svet!


 
Kristijano Ronaldo doživeo porodičnu tragediju (Foto)
Naime, Dolores u knjizi koja nosi naziv "Majka hrabrost", opisuje najteže trenutke u svom životu i saznanje kada joj je doktor saopštio da je trudna. Tim saznanjem, Dolores je odlučila daabortira, ali kako nije imala odobrenje lekara da toučini, odlučila je da sama pokuša sve.

"Htela sam da abortiram, ali doktor nije podržao moju odluku i odbio je to da uradi", navodi Dolores u svojoj autobiografiji.

Ona opisuje kako je posle odbijanja doktora da joj izvrši keretažu, došla kući i počela da se služi prirodnim receptima kako bi izgubila bebu. Pila je toplo pivo i trčala do iznemoglosti. Kada je shvatila da je svaki pokušaj bezuspešan odlučila je da Kristijana Ronalda ipak donese na svet.

Najbolji fudbaler planeta saznao je za odluku svoje majke i jednom prilikom joj je rekao: "Vidi, mama, htela si da me abortiraš, a sad sam ja taj koji drži ovu kuću"!

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Cristiano Ronaldo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>