Svet

Region

Nikol Šerzinger posle životnog priznanja otkriva da redovno posećuje psihijatra

Nekadašnja članica grupe "The Pussycat Dolls" Nikol Šerzinger otkrila je nedavno da je bolovala od bulimije i da se teško izborila sa ovom bolešću, ali da joj je ona uništila karijeru, a sada otvoreno govori o tome da i dalje posećuje psihijatra i ne stidi se toga.

Nikol Šerzinger posle životnog priznanja otkriva da redovno posećuje psihijatra


 
Nikol Šerzinger u životnoj ispovesti: Bolest mi je uništila karijeru (Foto)
Nikol Šerzinger, u intervjuu za "The Mirror", otkrila je kako je zatražila stručnu pomoć i kako ima svog psihijatra. "Ranije sam odlazila na razčilite vrste psihičkih vežbi. Dobro je kada se na to naviknete i lako možete dovesti svoje misli u red. Takođe, tako postajete svesni svojih loših navika", kaže atraktivna pevačica.

Sem što i sama često posećuje psihijatra, Nikol kaže da je psihijatar dobra stvar i za druge ljude i rado ga savetuje: "Kada postanete svesni nekih stvari, možete da nastavite dalje sa svojim životom i da se razvijate bez straha da ćete greške koje ste pravili u prošlosti ponoviti i u budućnosti". Dodaje da loše misli mogu okupirati život: "Ako želite da budete bolja osoba i da imate svrhu u životu, ako želite da se ne bojite svojih snova i toga da ih sledite, onda ne treba da vas bude stid razgovora sa nekim ko je stručnjak i ko će vam u tome pomoći", završava pevačica.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Nicole Scherzinger

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>