Svet

Region

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014: Nejmar u suzama poručio Sunigi - Mogao sam da ostanem nepokretan! (Video)

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014. godine svakako je završeno za brazilskog reprezentativca Nejmara, ali ne i interes medija za ono što ovaj fudbaler ima da kaže. Nakon što mu je slomljen treći pršljen, Nejmar je prestao da igra utakmice, ali ne i da daje izjave za medije.

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014: Nejmar u suzama poručio Sunigi - Mogao sam da ostanem nepokretan! (Video)



Na posebnoj konferenciji koja je organizovana Nejmar je bio vidno potrešen rezultatom koji je Nemačka ostvarila protiv njegove reprezentacije, a on nije mogao da igra i pomogne svojim saigračima, upravo jer mu je Huan Kamil Suniga udarcem slomio treći pršljen.

Ipak, Nejmar kaže da ne mrzi Sunigu i da tu jednostavno nema osećanja: "Ne mrzim ga i ne zameram mu ništa, ne osećam ništa prema njemu. Ne znam da li je bilo namerno ili ne, ali svakako nije bilo normalno", izjavio je Nejmar na konferenciji. Tu nije bio kraj, kada je ova tema u pitanju, s obzirom da posle toga Nejmar više nije mogao da krije suze. Potpuno se slomio i u suzama rekao: "Da me je udario samo dva centimetra više, mogao sam da zauvek ostanem nepokretan i u kolicima. Bog me je spasao. Ovo je veoma težak, ali i veoma važan korak u mojoj karijeri".

Vidno tužan i neraspoložen Nejmar je izjavio i da ga je Suniga zvao sledećeg dana nakon utakmice koja je okončala njegovo učešće na ovom Mundijalu i da se izvinio zbog svog poteza. Kako je pobedom Nemačke od 7:1 Brazil ispao iz trke za pobednika, Nejmar kaže da se za sam kraj nada da će njegov saigrač Lajonel Mesi koji je ostao u trci za naslov biti prvak sveta.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus


>