Svet

Region

Laura Pauzini tražila 220.000 evra da peva na venčanju Novaka Đokovića!

Pripreme oko venčanja Novaka Đokovića i Jelene Ristić uveliko se privode kraju, a mladenci su izrazili želju kako bi na svom veselju voleli da angažuju pevačicu Lauru Pauzini. Ipak do dogovora nije došlo, jer je italijanska muzička zvezda našem poznatom teniseru tražila 220.000 evra da se pojavi na svadbi.

Laura Pauzini tražila 220.000 evra da peva na venčanju Novaka Đokovića!


 
Miroslav Ilić: Presrećan sam što ću pevati na venčanju Novaka Đokovića!
Za muziku poznatog para biće zaduženi: Miroslav Ilić, Milica Todorović, Lena Kovačević, orkestar Miše Mijatovića, kao i "Femili bend". Međutim, mladenci su želeli da čuju i nešto na stranom jeziku, pa su imali u planu da angažuju i najpoznatiju italijansku pevačicu Lauru Pauzini, ali do dogovora nije došlo.

"Odustali su od te ideje, jer je italijanska pjevačica tražila honorar od 220.000 evra, kao i to da se zvanično ne potvrđuje da je posetila Crnu Goru", pišu podgoričke "Vijesti".

Inače, prilaz do ostrva je zatvoren, a osim Novakovog obezbeđenja, za njega su zadužene i crnogorske bezbednosne službe. Prema njihovim pisanjima, Opština Budva je dozvolila da se do 11. jula zabrani prolaz javnim stazama kroz miločerski park, pa je tako do Svetog Stefana nemoguće doći, sem ako nemate pozivnicu za venčanje.

Autor: J.B.
Izvor: Pulsonline.rs
Foto: Facebook/Laura Pausini

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>