Region

Svet

Premijera: Dragan Marinković Maca i Bluds Bradrs objavili spot prvenac (Video)

Glumac i televizijski voditelj Dragan Marinković Maca i njegov "Bluds Bradrs" bend promovisali su spot za svoj prvi singl pod nazivom "Sladoled".

Premijera: Dragan Marinković Maca i Bluds Bradrs objavili spot prvenac (Video)Hitična pesma "Sladoled" izazvala je pažnju gostiju, ali i brojnih šetača na Adi Ciganliji, pa je prostor oko kafea Brod gde je održana promocija, bio mali da primi sve znatiželjnike.

Maca je na projekciju stigao u mini busu, u pratnji dvadesetak atraktivnih devojaka, a nakon što su prisutni videli novo video ostvarenje, žurka je mogla početi. "Bradrsi" su uz nesvakidašnje predstavljanje multimedijalne umetnice Čarli, koja ih je pratila električnom violinom, napravili štimung za pamćenje.Marinkovića i njegovu ekipu podržala je supruga tragično stradalog pevača Luisa, a Silvanino pojavljivanje izazvalo je pažnju, budući da se od muževljeve smrti nije pojavljivala u javnosti. Podršku Maci pružili su i Nigor, Andrej Ilić, Jelena Žeželj, i brojne druge poznate face, koje su u dobrom ritmu na savskom jezeru dočekale jutro.  

Pogledajte spot:Autor: B.B.
Foto: Nikola Bojanić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>