Svet

Region

Skarlet Johanson dobila spor protiv francuskog pisca!

Glumica Skarlet Johanson dobila je sudski spor protiv francuskog pisca Gregorija Delakurta koji je u svojoj knjizi "The First Thing We Look At", promiskuitetan lik,  bazirao na osnovu njene ličnosti.

Skarlet Johanson dobila spor protiv francuskog pisca!


 
Skarlet Johanson skroz gola u filmu, muškarce ubije svojim telom! (Foto+Video)
Skarlet je izjavila kako plava devojka u njegovom romanu  veoma podseća na nju, ali da je pisac ljubavne afere sa drugim poznatim ličnostima izmislio, kao i da je na taj način ugrozio njen integritet.

Ipak, autor romana kaže da je lik iz njegove knjige jedinstven i da je lik iz njegove knjige svojevrstan omaž njenoj lepoti, te da je pisao s namerom da joj oda počast.

"Skarlet je arhetip lepote savremenog doba. Vrlo je seksepilna, a u isto vreme je veoma krhka", naglasio je pisac i dodao: "Skarlet je odlična glumica. Očekivao sam da će mi u najmanju ruku poslati buket cveća jer je knjiga na neki način izjava ljubavi. Da sam znao da će ovako reagovati izabrao bih neku drugu glumicu", dodao je pisac sporne knjige.

Ipak, glumičin advokat ističe da je u knjizi Skarlet opisana kao "seksualni objekat", kao i da ljubavne afere uz brojne pikanterije predstavljaju svojevrstan atak na njenu ličnost.

Autor: J.B.
Izvor: B92.net
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>