Region

Svet

Jelena Rozga na jesen pokreće svoj rijaliti šou!

Jelena Rozga u saradnji sa Tončijem Huljićem razradila je projekat koji bi od jeseni trebalo da krene sa prikazivanjem. Reč je o rijaliti šou programu za koji pevačica veruje da će postići veliki uspeh.

Jelena Rozga na jesen pokreće svoj rijaliti šou!


 
Vrući nastup Jelene Rozge obeležio ovogodišnji Porin (Foto)
U svom rijalitiju Jelena Rozga mladoj pevačici daće priliku da potpuno uđe u njen muzički svet, pa će ta devojka imati priliku da vidi kako pevačica živi i radi. Rozga, kako kaže, ne želi da nađe naslednicu ili klona, već nešto sasvim novo.

"Želja nam je da u potpunosti publici približimo način na koji radimo, da pokažemo sve do najsitnijeg detalja", izjavila je pevačica i dodala da rijaliti ni na koji način neće biti vezan za njen privatni život. Štaviše, ne strahuje da će rijalitijem ugroziti svoje mesto na muzičkoj sceni.

Prikazivanje počinje na jesen, u vreme kada će Jelena izdati svoj novi, treći album, ali i kada započinje svoju koncertnu turneju. Huljić je u pregovorima s dve televizije, a svi oni koji su željni muzičke karijere mogu se prijaviti putem profila Jelene Rozge na Facebook-u.

Autor: J.B.
Izvor: Slobodna Dalmacija
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>