Region

Svet

Zvezde Granda: Pobednik je Mirza Selimović! (Video)

Pobednik Zvezde Granda 2014 je Mirza Selimović! Nakon žestoke borbe u superfinalu, publika je SMS glasovima izabrala novu muzičku zvezdu, koji kao glavnu nagradu dobija stan u Beogradu i kompletan CD. Drugoplasirani je Miloš Vujanović i dobija automobil marke Škoda.

Zvezde Granda: Pobednik je Mirza Selimović! (Video)


 
Zvezde Granda: Zorica Brunclik se rasplakala na sceni!
Nakon dugotrajnog biranja kandidata na audicijama, a zatim devetomesečne borbe i prolaska u finale te dolaska u sam vrh takmičenja, uspešno je završena i osma sezona serijala Zvezde Granda. Superfinalisti su bili Mirza Selimović ili Miloš Vujanović, a za pobednika takmičenja je ubedljivim glasovima izabran talentovani momak iz Bosne i Hercegovine, Mirza Selimović.

 
Zvezde Granda: Ispala je Ajša Kapetanović! (Video)
Kandidati su kroz večerašnje nastupe pokazali da su se zasluženo našli među osam najboljih. Svi su bili potencijalni pobednici, a nakon što je po tri kandidata u dve faze napuštalo takmičenje, činilo se da je sve izvesnije ko će postati pobednik.  

 
Zvezde Granda: Ispao je Marko Gačić! (Video)
Na samom kraju, u borbi za titulu pobednika ostali su Mirza Selimović i Miloš Vujanović, koji su otpevali još po jednu pesmu, a posle pojedinačno izvedenih numera usledila je tradicionalna duetska žurka. Dok su se glasovi sabirali, publika i gledaoci pored malih ekrana imali su prilike da uživaju u spektakularnom nastupu Lepe Brene, a potom je usledio i najvažniji trenutak. Nakon devet meseci, koliko je trajao serijal Zvezde Granda, proglašen je pobednik osme sezone i nova Grandova zvezda! Mirza Selimović je novo lice na muzičkoj sceni pa su mu, kao i u dosadašnjim sezonama, uručeni ključevi stana u Beogradu, a u glavnu nagradu uključeno je i snimanje CD-a sa osam pesama.

 
Zvezde Granda: Ispao je Mustafa Omerika! (Video)
Potraga za novim muzičkim talentima se nastavlja. Audicije za narednu sezonu najgledanijeg muzičkog šoua su već počele, a od jeseni 2015. godine Zvezde Granda imaćete priliku da gledate na kanalu TV Prva.

Za kraj, pogledajte kako je izgledo nastup pobednika osme sezone Zvezde Granda:Autor: B.B. / J.B.
Foto: Facebook/Zvezde Granda - Zvanična stranica

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>