Svet

Region

Novi Hari Poter ipak bez 3D verzije

Kompanija Warner Bros.Pictures donela je odluku da film ‘’Hari Poter i relikvije Smrti – I deo”, ipak neće biti prikazivan u 3D formatu, kako je bio najavljen, obzirom da neće uspeti da dovrše 3D verziju u okviru predviđenog vremenskog roka.

Novi Hari Poter ipak bez 3D verzije



‘’Uprkos svačijem trudu, nismo bili u mogućnosti da u celovitosti konvertujemo film i izađemo u susret najvišim standardima kvaliteta. Ne bismo želeli da razočaramo fanove koji dugo očekuju epilog ovog izuzetnog putovanja, i njegov kraj. Stoga, kao što je planirano, datum ulaska filma u bioskope ostaje nepromenjen 19. novembar 2010. godine. Smatramo, zajedno sa autorima koji rade na filmu, da je ovo najbolji način da obezbedimo našoj publici da iskuse pravo ‘’Hari Poter iskustvo’’.

Producent Dejvid Hejman je izjavio: “Vec 10 godina radimo u korak sa Alanom Hornom i studijom čiji je prioritet uvek bio da sačuva integritet knjiga Dž.K.Rouling koje smo adaptirali za ekran i ova odluka upravo reflektuje tu obavezu i posvećenost.”

Režiser Dejvid Jejts je dodao: “Ova odluka, koju mi u potpunosti podržavamo, ističe činjenicu da je kompaniji Warner Bros. Pictures uvek kvalitet na prvom mestu.”

Kao sto je predviđeno, 15. jula 2011. godine, poslednji nastavak ove filmske franšize, “Hari Poter i relikvije Smrti – II deo”, će biti prikazivan u 2D i 3D formatu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>