Region

Svet

Katarina Grujić doživela dramu, probudila se sva otečena

Katarina Grujić doživela je nedavno pravu dramu kada su je izujedali komarci, zbog kojih se jedno jutro probudila sva otečena. Uplašena Kaća odmah je potražila pomoć lekara, koji joj je prepisao specijalni melem da maže.

Katarina Grujić doživela dramu, probudila se sva otečena" Kaća se veoma uplašila kada se jedno jutro probudila i videla koliko su joj se ruke i noge nadule i kako ima crvene pečate po telu. Odmah se požalila svojim roditeljima i otišla u dom zdravlja, gde su joj rekli da je dobila alergiju od ujeda komaraca, što ju je još više uplašilo. Ipak, doktori su je malo smirili i rekli joj da pije lekove i da će posebnim melemom, koji joj prepiše, otoci spasti već za nekoliko sati", rekao je izvor blizak pevačici.

"Evo me kod kuće, ne pitajte me ništa. Mažem svašta nešto na telo, izujedali su me komarci i dobila sam alergiju. Naduli su mi se lakat i stopalo, ne mogu nijedne cipele da obujem. Ne znam šta ću da radim, ovo je strašno", izjavila je Kaća, koja je isto veče nastupala na jednom popularnom beogradskom spavu, a već tada su joj plikovi spali, tako da je mogla normalno da funkcioniše.

Autor: J.B
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/katarina Grujic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>