Region

Svet

Uroš Ćertić pružio podršku Ivani Stamenković Sindi: Ona je brižna majka i dobar čovek!

Uroš Ćertić, bivši dečko Ivane Stamenković Sindi kaže da je manekenki učinjena velika nepravda, jer je ova izuzetna majka i dobar čovek, kao i da će se on potruditi da joj se nađe u ovim teškim trenutcima kroz koje prolazi.

Uroš Ćertić pružio podršku Ivani Stamenković Sindi: Ona je brižna majka i dobar čovek!"Ivana i ja smo bili u vezi posle koje smo ostali u jako dobrim odnosima, što znači da je izuzetno cenim i poštujem. Prošle su ljubavne emocije, ali smo bili i ostali drugari i  uz nju sam u dobru i u zlu koje je trenutno snašlo dok se bori da svom detetu bude majka", rekao je Uroš.

Kaskader objašnjava da je pevačici, bivši suprug preko veze i korumpiranih organa uspeo da oduzme dete iako ona poseduje sve kvalitete dobrog roditelja.

"Ona je posvećena, brižna i jako dobra majka, drug i čovek, i grehota je šta joj čine. Ja sam odrastao sa samohranom majkom tako da  cenim sve samohrane majke ovog sveta, jer znam koju golgotu prolaze-objašnjava kaskader.

On se osvrće na uvreženo mišljenje i generalni stav porodičnih terapeuta, za koje sud i veštaci u slučaju bivše članice grupe "Models", očigledno nisu  marili.

"Slažem se  sa 99% planete da dete, a posebno žensko dete treba da odrasta i provodi najviše vremena uz majku. Neka je na čast onima koji joj čine zlo i donose patnju", ističe Ćertić.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Uros Certic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>