Region

Svet

Stanija Dobrojević pozdravila fanove kao Superstanija! (Foto)

Stanija Dobrojević neprestano intrigira javnost fotografijama koje postavlja na društvene mreže, ovog puta jedna od najatrakntivnijih dama sa naše scene fanove je pozdravila kao Superstanija.

Stanija Dobrojević pozdravila fanove kao Superstanija! (Foto)



Stanija je nebrojeno puta pokazala savršenu figuru na kojoj bi joj svaka žena pozavidela, a ovog puta odlučila je da se još jednom pohvali svojim savršenim telom i svoje fanove obradovala pozirajući u kratkoj majičici sa velikim slovom "S" na grudima, koje je prepoznatljiv simbol jednog od najhrabrijih superheroja Supermena. Ispod majice koja otkriva njen savršeni struk, pokazala je svoju zanosnu pozadinu koju je prekrila duga kosa.

 
 


Kako i dolikuje hrabrim ženama kao što je ona, novo ime Superstanija joj i dolikuje, jer sem bujnih grudi i zanosne figure po kojoj je prepoznatljiva, Stanija Dobrojević može da se pohvali i time da je jedna od najhrabrijih žena sa domaće scene, koja je uspela da razbije i sve predrasudama koje su ljudi imali o njoj, pa zato nema razloga da ovaj selfi ne podeli sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Stanija Dobrojevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>