Region

Svet

Edin Škorić uprkos raskidu priznaje: I dalje volim Jelenu!

Edin Škorić i Jelena Jovanović, iako su pre mesec meseci raskinuli ljubavnu vezu koju su započeli na Farmi, ne prestaju da intrigiraju javnost. Bivši odbojkaš je okončao vezu, a u ispovesti je otkrio da i dalje gaji emocije prema bivšoj partnerki.

Edin Škorić uprkos raskidu priznaje: I dalje volim Jelenu!Edin Škorić progovorio je prvi put nakon sedam meseci i izneo detalje o kojima nije želeo da priča tokom Jelenine i njegove veze. Za magazin "Star" priznaje da oseća deo krivice, ali i da su emocije među njima i dalje jake.

"Hteo sam da našu intimu zadržimo za sebe, a naslovi u žutoj štampi koji su nas pratili uglavnom su bili netačni i krajnje degutantni. Mislim da sada treba da stanem na put tome. Prvenstveno ja, jer sam muško i treba da zaštitim Jelenu. Osećam da je deo krivice na meni što novinari tako postupaju sa njom. Trebalo je odmah na početku da se postavim drugačije. Naša veza je bila veoma burna, kako na Farmi, tako i posle nje. Emocije su bile veoma jake, a i dalje su isto tako jake", objašnjava Edin.
 
Zašto si je onda ostavio ako je i dalje voliš?

"Raskinuli smo jer ne funkcionišemo kao par. Mnogo vremena smo provodili zajedno, slagali smo se lepo, ali kad smo krenuli u zajednički život, nismo gledali u istom pravcu."

Jesi li stavio tačku na vezu zato što te je Jelena razočarala?

"Ja jesam bio taj koji je presekao, ali ne iz tog razloga. Vidi, poznato je da sam se razveo, ali kad me pitaju što sam se razveo, ne mogu sve u jednoj rečenici da objasnim. Isto tako ne mogu ni ovo. Postoji više faktora koji su uticali i koji su doveli do raskida. Bio bih veoma loš čovek kada bih sebi dao za pravo da zahtevam nešto što bi za nju predstavljalo pakao.
 
Oni koji je poznaju kažu da joj naslovne strane veoma imponuju i da tačno zna šta radi…

"Nema potrebe da joj prijaju. Ona je vredna, mnogo radi i strašno je talentovana. Kod nje će se upornost i kvalitet isplatiti…"

Autor: B.B.
Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: Facebook/Edin Skoric

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>