Region

Svet

Ivana Stamenković Sindi izgubila starateljstvo nad ćerkom - Sud je dete dao u ruke nasilniku koji me je davio u trudnoći! (Foto)

Ivana Stamneković Sindi izgubila je starateljstvo nad ćerkom Petrom, jer je sud u Beogradu privremeno na čuvanje dete dao ocu. Očajna zbog donete odluke manekenka se putem Fejsbuka požalila svojim prijateljima kako je Petra pripala nasilniku i narkomanu.

Ivana Stamenković Sindi izgubila starateljstvo nad ćerkom - Sud je dete dao u ruke nasilniku koji me je davio u trudnoći! (Foto)



Ivana Stamenković Sindi gubi starateljstvo nad ćerkom?
Bivša članica grupe "Models" Ivana Stamneković Sindi već duži vremenski period vodi borbu oko starateljstva nad ćerkom Petrom, a sada je odlukom suda donesena i presuda u kojoj je ćerkica poverena na čuvanje ocu. Ovakva odluka suda veoma je potresla Sindi, pa je svoje nezadovoljstvo iskazala i putem društvene mreže Fejsbuk.

"Juče je privremenom merom određeno da je starateljstvo nad Petrom pripalo njenom ocu Nikoli... obrazloženje veštaka je da on bolje brine o potrebama deteta... Postavlja se pitanje kada brine?... Kada je dete 4 godine sa majkom.. Dete je pri tom ocenjeno kao dobro vaspitano, inteligentno iznad proseka, srećno.... Inače bivši muž me je tukao i davio u trudnoći.... Da li je tada razmišljao o svom nerođenom detetu... Kada se dete rodilo udario mi je šamar gde sam pala sa sve malom bebom u naručju... Da li je tada tata mislio o detetu koje je vristalo i jedva sam ga smirila... Imam uredan lekarski izveštaj o povredi tom prilikom... "

"Kada bi tata bio neispavan, a dete plakalo zavrljačio joj je omiljenu igračku o zid gde je dete opet vrištalo... Kada sam odlučila ubrzo posle toga da se razvedem jer sam želela da zaštitim svoje dete, on je nastavio I posle razvoda da me tuče... Otišla sam u institut za sudsku medicinu slikala modrice i podlive prijavila ga policiji... Od tada je proslo 3 god i on nije doveden na saslušanje... Nisu uzeli na razmatranje ni to da sam navela da je čovek počeo da se drogira. Sada je uzeo starateljstvo i ne da mi da vidim dete. Policija nije nadležna, socijalno nije nadležno. Niko nije nadležan. Inače, advokat koji ga brani je uzeo starateljstvo svojoj ženi...i to tako sto ga je majka odvela na more, a nije dobila saglasnost muža gde se to smatra za otmicu te su starateljstvo dali ocu a ocu je auto dizan u vazduh.... Šta da je dete bilo u kolima....Ovde niko nema odgovore na pitanja....Gde ja živim?", pisalo je na profilu Sindi.

 


Ivana Stamenković Sindi i Nikola Pavlović venčali su se 2009. godine, da bi potom dve godine kasnije podneli i zahtev za razvod braka.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Ivana Stamnekovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>