Region

Svet

Bahato: Boban Rajović snimio još jedan spot (Video)

Sredinom protekle nedelje Boban Rajović snimio je spot za pesmu "Bahato". Radi se, naime, o duetskoj pesmi sa, za sada anonimnim pevačem po imenu Buki, za kojeg Rajović tvrdi da je odličan talenat i da njegovo vreme tek dolazi.

Bahato: Boban Rajović snimio još jedan spot (Video)Novi spot Bobana Rajovića je sniman u Crnoj Gori, a kako i sam tekst pesme zahteva, na snimanju je bilo baš "bahato".

"Oko ovog spota smo se baš potrudili, možda i više nego oko prethodnih, ali uopšte nije bilo naporno. Naprotiv, veoma smo uživali svi u ''bahaćenju'' na jahti, u avionu, ispijanju skupih koktela uz trbušne plesačice... Mislim da bismo se svi vrlo lako navikli na sav taj luksuz. Sve je do najsitnijeg detalja usklađeno s pesmom i baš je bilo ''bahato''", kaže nam Rajović i dodaje da nakon ovoga sledi još jedan duet, sa isto tako, za sada prilično anonimnim pevačem Tonijem Fišićem.

Za razliku od pesme ''Bahato'' u kojoj Rajović peva da ga ''žene vole zato što živi bahato, bahato'' poruka dueta koji najavljuje na leto je da ''pare ljude kvare'' .

U priloženom snimku pogledajte kratak video intervju u trajanju u kojem Boban otkriva detalje sa snimanja spota "Bahato":Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>