Region

Svet

Vlado Georgiev održao spektakularan koncert u Areni i proslavio rođendan sa oduševljenim fanovima! (Foto)

Vlado Georgiev održao je koncert u Kombank Areni i do poslednjeg detalja ispunio očekivanja publike koja ga je nagradila posetom u neverovatnom broju, ali i gromoglasnim aplauzima koji su se nizali nakon svake pesme.

Vlado Georgiev održao spektakularan koncert u Areni i proslavio rođendan sa oduševljenim fanovima! (Foto)



Vlado Georgiev 6. juna u Kombank Areni! 7. juna veliki humanitarni koncert!
Pre nego što je Vlado Georgiev izašao na binu, koja se nalazila u centru Arene, kako bi mogao da se u istoj meri posveti celokupnoj publici, prisutni su ga dozivali aplauzom i povicima: "Vlado, mi te volimo", a onda je i čuveni kantautor izašao na binu i počeo da vlada scenom uz svoj hit "Reci ne ili da". Ređale su se brojne numere uz koje je publika pratila svog miljenika i sa njim u glas pevala svaku pesmu do poslednje reči. Vlado je nekoliko puta vadio slušalice iz ušiju ne bi li čuo svoje fanove kako u glas pevaju zajedno sa njim. Ne samo što je ispunio obećanje i svojim fanovima priredio pravi spektakl, Vlado je ispunio obećanje i zaista "napunio" Arenu.

Pevač se osvrnuo i na događaje koji su iza nas, odnosno na poplave koje su ugrozile mnoge živote, a zbog kojih je i sam koncert bio otkazan 16. maja. Poručio je kako će, ako se udruži sva pozitivna energija koja vlada u Areni moći da prizovu i nešto pozitivno, jer "negativnog smo imali i previše", a nakon toga usledio je još jedan veliki aplauz.



Iako je koncert 16. maja bio odložen, to ni u jednom trenutku nije ugrozilo broj u kome se publika našla na ovom koncertu. I ne samo što je pevač bio presrećan zbog velike podrške svojih fanova, on je zajedno sa njima proslavio i svoj 38. rođendan, a za tu priliku posebno je publici posvetio pesmu "Šta bi prijatelji moji". Nešto kasnije, bend i prateći vokali započeli su pesmicu "Happy birthday to you", a onda im se pridružila i publika, pa su svi zajedno Vladi otpevali rođendansku pesmu.

Željko Vasić, Saša Kovačević, Dado Glišić, Bojan Marović, Vlado Georgiev... Ko ima koncert?! (Video)
Sem Vlade, na bini su mu se pridružili i njegovi prijatelji i kolege Željko Vasić, Dado Glišić i Bojan Marović, koji su učestvovali i u jednoj od nekoliko reklama koje su bile sklop specifične reklamne kampanje za ovaj koncert. Neizostavni gost bio je i Nigor sa kojim je Vlado otpevao njihov neprevaziđeni hit "Tropski bar".

I pored muzike koja je ulepšala ovo veče, Vlado je publici pripremio i pravi spektakl u vidu plesača i balerina koji su plesali na sceni, ali i u vazduhu. Nakon ovog fenomenalnog koncerta, već sledećeg dana, 7. juna Georgiev će održati još jedan koncert, a prilog od karata namenjen je žrtvama poplava koje su zadesile ovo područje tokom prošlog meseca.



Autor: M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>