Region

Svet

Daru Bubamaru umesto muža sačekao brat na aerodromu!

Dara Bubamara vratila se sa turneje iz Amerike i u utorak uveče je sletela na Aerodrom "Nikola Tesla", gde su je čekali brat i snajka umesto supruga Milana, koji se trenutno sa njihovim sinom nalazi u Crnoj Gori.

Daru Bubamaru umesto muža sačekao brat na aerodromu!Dara Bubamara u Americi pokušava da spasi brak!
"Dara je u utorak kasno stigla iz Amerike. Bila je veoma umorna od puta, ali kada je videla fotoreportere nije skrivala osmeh sa lica. Na aerodromu su je sačekali brat i snajka, ali ne i suprug Milan. On je sa njihovim sinom Konstantinom u Crnoj Gori kod rođaka", rekao je izvor blizak pevačici i dodao da je Dara dosta šopingovala u Americi.

"Dara se vraila sa dva kofera i kesama iz Amerike, a nakupovala je i dosta poklona, kako za svog sina, tako i za prijatelje. Turneja je protekla odlično, a ona je veoma zadovoljna kako su prošli koncerti kod publike u ovoj zemlji", kaže izvor blizak Dari, koja je otkrila zašto suprug nije otišao sa njom u Ameriku.

"Milan se plaši aviona, tako da iz tog razloga nije krenuo sa mnom na turneju. Kako je i sama turneja trajala desetak dana, nije bilo potrebe da se cima po avionima. Nije me sačekao na aerodromu, jer je otišao sa sinom u Crnu Goru, a i ja ću im se za koji dan pridružiti", izjavila je Dara po sletanju na aerodrom u Beogradu.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Dara Bubamara

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>