Style

Ljubav

Seka Aleksić blistala u kreaciji Suzane Perić i izazvala pravi bum! (Foto)

Seka Aleksić pojavila se u žutoj haljini sa potpisom naše slavne kreatorke Suzane Perić, kako bi u jednoj televizijskoj emisiji promovisala svoj aktuelni novi singl "Brodolom". Izazovna kreacija i nesvakidašnji stajling ubrzo su na društvenim mrežama napravili bum i "zaradili" brojne komplimente.

Seka Aleksić blistala u kreaciji Suzane Perić i izazvala pravi bum! (Foto)



Estradna zvezda Seka Aleksić je u društvu repera Đusa predstavila svoj novi singl "Brodolom" za koji je nedavno objavila i spot, a kako smo ranije pisali sav prihod od Youtubea će ići u humanitarne svrhe, za pomoć stradalima od poplava. Za ovu priliku nosila je kreaciju Suzane Perić sa kojom sarađuje već izvesno vreme, a sudeći po komentaru, pevačica je i više nego zadovoljna svakim unikatnim komadom koji se nađe u njenom ormaru.

Impresivno: Seka Aleksić pokazala savršeno izdefinisan biceps (Foto)
Ovoga puta je izbor pao na dugu žutu haljinu koja je sa jedne strane isticala njena gola leđa ukrašena tattoom, a sa druge bujno poprsje. Nećemo zaboraviti ni oblikovane mišiće kojima se Seka nedavno pohvalila, a ako sagledamo sve pohvale koje i dalje pristižu sa svih strana, ova godina će za nju biti svakako jedna od uspešnijih.



"Hvala divnoj Suzani Perić na svim kreacijama koje je uradila za mene! Potpuno je ispunila moja očekivanja i u njenim haljinama se osećam fenomenalno! Mnogo pozitivnih komentara dobijam sa svih strana, hvala vam ljudi! Ona je žena zmaj i u rekordnom roku ispunjava sve moje želje!", bila je iskrena Seka o saradnji sa modnom kreatorkom.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>