Region

Svet

Slađa Delibašić optužila Đoleta Đoganija - Bacio je kletvu na mene!

Slađa Delibašić nedavno je u jednoj emisiji optužila Đoleta Đoganija kako je on jedini krivac zato što ona ne može ponovo da se uda. Pevačica misli da je bivši suprug bacio neku magiju na nju.

Slađa Delibašić optužila Đoleta Đoganija - Bacio je kletvu na mene!Slađa Delibašić se pomirila sa verenikom, sele se u Švajcarsku
Slađa Delibašić optužilaje bivšeg supruga kako je ukleo njenu kuću jer u njoj žive sve same žene, uključujući i psa. Kao dokaz tome,  pevačica navodi da nikako nema sreće u ljubavi, te da sa svakim emotivnim partnerom raskine pred udaju.

"Da li verujete da je nas pet žena u kući?! Ćerke Silvija i Marinela, unuka Tija, ja, a čak nam je i pas ženskog roda. Mora da je tata, pre nego što se odselio odavde, bacio neke čini. Đole je umešao prste, neku magiju je sigurno bacio", rekla je Slađa, dok se njena staija ćerka Silvija nikako ne slaže sa maminom izjavom, Slađanu je ovakva rečenica veoma iznervirala:

"Misliš da nema?! Ja mislim da ima", dodala je Slađana, koja je trenutno u emotivnoj vezi sa Vanjom Ćorićem, sa kojim je nekoliko puta raskidala, a nedavno su pokrenulo zajednički biznis u Švajcarskoj.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Sladja Delibasic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>