Region

Svet

Ples sa zvezdama: Lena Bogdanović - Osetila sam da ću ispasti!

Lena Bogdanović, napustila je sinoć šou Ples sa zvezdama, a nakon ispadanja mlada glumica izjavila je kako nije razočarana, već da je bila svesna, kako je povreda njenog partera doprinela da završi takmičenje pre finala.

Ples sa zvezdama: Lena Bogdanović - Osetila sam da ću ispasti!



Ples sa zvezdama: Igor Lazić smršao 10 kilograma - Šta radi ples! (Foto)
Učesnica šoua Ples sa zvezdama Lena Bogdanović, iako nije uspela da se plasira u samu završnicu takmičenja, otkriva da nije razočarana, kao i da je predosećala da će ispasti, jer je povreda njenog partnera Nikole, bila za nju početak kraja.

"Nikolina povreda je meni bila najava kraja. Bez obzira na to što je Mirko izvanredan, ali Nikola i ja smo bili par koji je dugo vežbao zajedno i stigli smo do nekog nivoa. To ne umanjuje Mirkov kvalitet, on je izvanredan mentor, divan plesač nego samo nismo imali vremena da se uhodamo", rekla je Lena za Prva.rs i dodala da je veoma ponosna i srećna što je bila deo ovakvog spektakla:

"Provela sam tri meseca radeći nešto što najviše volim. Sa božanstvenim ljudima, divnim koreografijama, plesačima. Počastvovana sam što sam bila deo svega ovoga. Preživela sam mnogo toga. Otvorila sam šou, igrala sam prva, prva sam dobila devetku, prva sam dobila četiri desetke, morala sam da menjam partnera, suočavala se sa povredama, bolestima, ali u svemu tome da mogu ja bih opet kroz sve ovo prošla. Večeras niam igrala dobro, nije mi "ča-ča-ča" krenuo od početka dobro, mučila sam se kad sam radila prvi put i naravno onda da u baražu nisam mogla da dam svoj maksimum, ovo je potpuno zasluženo što sam ispala", zaključila je glumica i otkrila da su joj favoriti, Ivan Mihailović i Tanja Petrović.

Autor: J.B.
Izvor/Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>