Region

Svet

Junfest na Ušću od 13. do 22. juna, Željko Joksimović otvara festival

Željko Joksimović nastupiće na otvaranju ovogodišnjeg festivala "Junfest", koji će se održati od 13. do 22. juna na beogradskom Ušću. Organizatori su odlučili da prvi dan festivala posvete svima koje su zadesile tragične sudbine zbog poplava.

Junfest na Ušću od 13. do 22. juna, Željko Joksimović otvara festivalSvi koji kupe kartu u pretprodaji direktno pomažu unesrećenima u poplavama, a sav prihod od karata u pretprodaji biće direktno uplaćeno na namenski račun Vlade Srbije.

Pored Željka Joksimovića koji je tek izdao simpatičnu duetsku pesmu sa pobednikom X Factora Danielom Kajmakoskim "Skoplje Beograd", na festivalu će nastupiti Dženan Lončarević i bend "Neverne bebe".

"Junfest" je jedinstven festival koji se prvi put održava u Beogradu na Ušću, a konceptualno je zamišljen kao slični festivali ove vrste u regionu i Evropi. Pored promocije domaće gastronomije i ugostiteljstva, brojnih koncerata i nastupa, na čak 16 bina, posetioce festivala očekuje i najveći zabavni park za decu i odrasle, kakav do sada nije viđen u Srbiji.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Minacord Production

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>