Region

Svet

Sin Lepe Brene, Viktor Živojinović spasao Andriju Akija Markovića od sigurnih batina

Andija Aki Marković je nedavno upao u tuču sa menadžerom, a Viktor Živojinović, sin Lepe Brene se našao u središtu tuče, pa je odmah razdvojio zavađene strane, a kako se čini spasao pevača od sigurnih batina.

Sin Lepe Brene, Viktor Živojinović spasao Andriju Akija Markovića od sigurnih batinaAndrija Aki Marković ludi zbog Sare i Ivana: Traži lažnu devojku, kako bi napakostio Trajanovićevoj!
Čitava scena se dogodila u balonu za fudbal u hali na Dušanovcu, gde su Andrija Aki Marković, Viktor Živojinović i njihovo društvo igrali fudbal. Svađa je izbila između mladog pevača i menadžera, a iako su svi mislili da će se završiti na rečima njih dvojica su se potukli.

"Aki je nedavno bio u jednoj balon hali na Dušanovcu, gde se okupilo veće društvo kako bi igrali fudbal. Sve je bilo u najboljem redu do jednog trenutka kada je izbila svađa između mlađane zvezde „Granda“ i jednog menadžera. Ja nisam siguran do kakvog je tačno problema došlo između njih dvoje, ali verovatno da su se posvađali oko fudbala i golova koje je pevač nizao jedan za drugim. Iako smo svi mislili da će se završiti na svađi, oni su počeli da se tuku"

"Svi su bili šokirani kada su njih dvojica počeli da se tuku, pogotovo jer nijedan od njih nije agresivan. Kako se tu našao Viktor, on je odmah uleteo između njih dvojce i sprečio da dođe do ozbiljnijih povreda. Kada ih je razdvojio, nastavili su da urlaju jedan na drugog i da se vređaju, a onda su ih obojicu izveli napolje", dodao je isti izvor.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Ilustracija/Facebook Andrija Aki Markovic, Instagram/Viktor Zivojinovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>