Region

Svet

Ples sa zvezdama: Tanja Petrović i Marko dobili čak četiri desetke, odigrali savršenu rumbu

Sportistkinja Tanja Petrović i njen plesni partner Marko Vasiljević oduševili su žiri Plesa sa zvezdama, kao i publiku i domaćine osme emisije. Odigrali su rumbu koja je pobrala samo reči hvale od članova žirija i osvojili čak četiri desetke.

Ples sa zvezdama: Tanja Petrović i Marko dobili čak četiri desetke, odigrali savršenu rumbuBudući da je tema večerašnje epizode Plesa sa zvezdama kratko i jasno - ljubav, Tanja je otkrila da vodi dnevnik od detinjstva, u kom piše o svojim ljubavima. Rumba je bila besprekorna, a Radoš je pre komentarisanja dobio pohvalu od Aleksandra Josipovića, na čijem mestu večeras sedi, uz poruku: "Gospodine Bajiću, radite to odlično, ja se neću vraćati".

I reditelj i novinarka su se složili da su Tanja i Marko bili sjajni, a Marija je čak priznala da je Tanja otkriće šoua. Nikola je istakao da je njihova tehnika bila besprekorna i da su odradili veoma ozbiljan posao, te izveli najbolju tehniku rumbe ikada viđene. Osim toga, plesnu tačku su izveli uz prelepu Bajaginu baladu "Od kada tebe volim".

Autor: B.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>