Region

Svet

Jovana Joksimović: Uživam sa sinom, posao mi baš i ne nedostaje!

Jovana Joksimović samo mesec i po dana nakon porođaja vratila se na televiziju zbog humanitarne akcije Moje srce kuca za Srbiju. Iako su mnogi pomislili da je

Jovana Joksimović: Uživam sa sinom, posao mi baš i ne nedostaje!


 prekinula porodiljsko, voditeljka kaže da uživa sa svojim sinom i da joj posao uopšte ne nedostaje.

Jovana i Željko Joksimović donirali kamion vode za piće, srpski heroji iz sveta poznatih pomažu najugroženijima!
Jovana otkriva da uživa u ulozi majke i da je Kosta potpuno opčinio, tako da još uvek nema želju da se vrati voditeljstvu,  ali da je zbog akcije Moje srce kuca za Srbiju napravila izuzetak kako bi se pridružila Srđanu Predojeviću.  Njih dvoje su u Pinkovom studiju u Šimanovcima ugostili više od 100 poznatih ličnosti. Oni su razgovarali sa gledaocima i na taj način skupljali novac za ugrožene od poplava. Te večeri je za samo četiri sata programa prikupljeno 18 miliona dinara.

Supruga pop zvezde  Željka Joksimovića pobrala je komplimente za izgled jer je, što su odmah svi primetili i komentarisali, vratila dobru liniju.

"Uživam sa bebom i posao mi baš i ne nedostaje. Drago mi je što sam deo ovako velike priče i što mogu da pomognem. Povratak na male ekrane publika može da očekuje tek od jeseni", izjavila je Jovana za Kurir-info.rs.

Voditeljka i njen suprug su među prvima poslali donaciju ugroženom stanovništvu, ali su imali problem kako da kupe flaširanu vodu za piće: "Željko i ja smo već prvog dana, čim smo čuli šta se dogodilo, poslali šleper vode za ugrožene. U tim trenucima nije bilo samo pitanje novca već kako vodu nabaviti. Morali smo da je dopremimo iz inostranstva jer je nije bilo u prodavnicama", izjavila je Jovana koja će nastaviti da pomaže ugroženima.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Twitter/Jovana Joksimovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>