Region

Svet

Hasan Dudić: Eva je za ludnicu

Poslednji ukućanin koji je sinoć napustio farmu pevač Hasan Dudić izvređao je glumicu Evu Ras tako da je ona ostala zatečena. Posle reči koje joj je Hasan uputio poput: "Ti si, bre, žena kreten! Treba da ideš u ludnicu! J*bem ti mater!“ Eva je ostala bez reči.

Hasan Dudić: Eva je za ludnicu



Naime, svađa je krenula oko najbezazlenije stvari, a to je mleko koje Hasanu treba u većim količinama nego što Eva smatra da može da uzme. Evo kako je tekao dialog:

- Meni treba samo mleko, ja ništa drugo ne tražim - govorio je pevač, dok ga je Rasova začuđeno gledala.
- Ovde ima 22 čoveka, ne možete samo vi da pijete to mleko - odgovorila je glumica Hasanu.
- Ma idi, ženo, dovraga! Neću više da te čujem! - započeo je Dudić svađu, dok je Eva pokušala da mu objasni da nije u redu da se dere na babu od 70 godina.
- Idi u ludnicu! J*bo te onaj ko te ovde doveo! Mater ti j*bem, da ti j*bem ludu! Kretenu jedan! Boli me k*rac više za nju! - vikao je Hasan, dok je prelazio iz kuhinje u trpezariju, a Eva je ostala sa Paroškim i Zlatom.
- Zašto se on samo na mene dere? Njemu sve treba. Svako jutro nađe razlog da navali na mene - pričala je glumica, dok je Zlata Petrović objašnjavala kako ona ne može da ga smiri i da mu ona nije ni otac, ni majka.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>