Region

Svet

Jelena Jovanović preživljava porodičnu dramu: Ljudi, pomozite mi da nađem deku!

Jelena Jovanović ovih dana proživljava pravu porodičnu dramu, jer njen deda Đorđe Golubović izašao je u šetnju pre tri dana i od tada se nije vratio, a policija ga još uvek nije uspela da ga pronađe.

Jelena Jovanović preživljava porodičnu dramu: Ljudi, pomozite mi da nađem deku!



Jelena Jovanović kupila seksi veš za svog novog dečka (Foto)
Pevačica je veoma aktivna ovih dana na društvenim mrežama, a pored toga što pokušava da pomogne ugroženim ljudima u poplavama, Jelena Jovanović proživljava pravu porodičnu dramu, jer je njen deka Đorđe Golubović izašao u šetnju pre tri dana i od tada se nije vratio.

"Stvarno više ne znamo šta da radimo i gde da ga tražimo. On je 19. maja izašao u običajenu šetnju Belim vodama, oko deset časova ujutru i nije se vratio. Iako je 1929. godište, potpuno je zdravog razuma i nije pokazao znake dementnosti, osim ako se nešto u međuvremenu nije desilo, pa je zaboravio i gde živi i šta radi. Svi smo ga tražili gde god da smo se setili da može da ode, čak je i policija obišla sva svratišta i mesta gde su smatali da može da bude, ali ni traga ni glasa od njega", kaže pevačica i dodaje:

"Policija je proverila i bolnice, dok smo mi obilazili okolinu i njegove prijatelje. Jedna žena ga je prepoznala na slici i kaže da ga je videla preksinoć u Vodovodskoj ulici oko 18 časova, ali ni od tada mu niko nije ušao u trag, čak ni u okolnim ulicama, gde ga je ona i videla" kaže Jelena, i napominje da su svi zabrinuti, jer ovo vreme nije pogodno za astmu koju on ima.

 "Nije poneo sa sobom ni pumpicu za astmu ni mobilni telefon, dok sa sobom ima najviše deset hiljada dinara. Ima i dokumenta, pa se nadamo da će neko odreagovati ako vidi da mu nije dobro. Ovom prilikom molim da, ako neko zna nešto o njemu, da nam se javi. Deda je na sebi imao belu košulju, džemper i pantalone. Stvarno smo van sebe i ne znamo šta još možemo da uradimo, jer Beogrd je veliki",  objašnjava pevačica, koja je i preko svojih profila na svim socijalnim mrežama postavila dedinu sliku sa molbom da ga i njeni prijatelji traže, jer je zabrinuta.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Jelena Jovanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>