Region

Svet

Kum Lepe Brene i Bobe Živojinovića uplatio 100.000 dolara za pomoć ugroženima! (Foto)

Venčani kum Lepe Brene i Bobe Živojinovića, rumunski teniski stručnjak Jon Cirjak, odlučio je da se pridruži humanitarnoj akciji i da na račun Vlade Srbije uplati 100.000 dolara za pomoć nastradalima u poplavama.

Kum Lepe Brene i Bobe Živojinovića uplatio 100.000 dolara za pomoć ugroženima! (Foto)Lepa Brena evakuisala svoju majku i sestru usled poplave u Brčkom
Pored brojnih stranih i domaćih ličnosti akciju za prikupljanje pomoći ugroženima od poplava pridružio se i venčani kum Lepe Brene i njenog supruga Bobe Živojinovića koji je na račun Vlade Srbije uplatio 100.000 dolara. Ovu informaciju sa svojim obožavaocima podelila je i pevačica putem društvene mreže Tviter:

"Naš kum,Ion Tirjac,jedan od najuticajnijih ljudi Evrope i veliki prijatelj Srbije,donirao je Vladi Republike Srbije 100 000 $ za pomoć!", napisal je Lepa Brena.

Akciji za pomoć ugroženima od poplava pored brojnih estradnih ličnosti, priključili su se i brojni domaći i strani sportisti, glumci, kao i mnoge ličnosti iz javnog života.

Autor: J.B.
Foto: Twitter/Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>