Region

Svet

Ognjen Amidžić sam evakuisao majku iz Šapca!

Poplave koje se još uvek ne smiruju u našoj zemlji, naterale su Ognjena Amidžića da veoma brzo odreaguje i evakuše svoju majku koja se nalazila u njihovoj kuću u Šapcu. Voditelj je nekoliko dana ranije i putem društvenih mreža obaveštavao pratioce da se sprema vremenska nepogoda.

Ognjen Amidžić sam evakuisao majku iz Šapca!



Ognjen Amidžić ponosan na sina: Matija zna kakav mu je tata! (Foto)
"Kada sam shvatio da kiša nemilice lije, još u petak sam se spakovao i otišao u Šabac. Prvo sam svratio do moje majke, koja živi sama, a kada sam se uverio da je sa njom sve u redu, rekao sam joj da spakuje samo neophodne stvari i sačeka me dok obiđem ostalu rodbinu i prijatelje. Pozvao sam nekoliko drugara i ponudio im pomoć oko punjenja vreća i pravljenja bedema uz obalu Save, pa smo svi skupa otišli da pomognemo ljudima koji su tamo danonoćno radili. Kada sam stigao, bio sam zapanjen i prijatno iznenađen kako su se Šapčani dobro organizovali", rekao je Ognjen Amidžić i dodao:

"Ponosan sam na stanovnike mog Šapca koji nisu čekali poslednji čas, već su sami preduzeli sve potrebne mere kako bi se zaštitili od poplave. Oni su napravili bedem duž nabujale Save dug nekoliko kilometara, što me je posebno oduševilo i obradovalo. S obzirom na to da su se odlično organizovali i obezbedili od vodene stihije, ubeđen sam da je Šabac bezbedan, zahvaljujući upavo njima.

Međutim, nisam siguran da vodena stihija i poplave neće ugroziti stanovništvo u selima Drenovac, Pričinović, Tabanović, Ševarice, Majur, Mišar, Orašac, Mrđenovac i Dragojevac, jer je tamo drugačija situacija. Nakon što sam se uverio da je grad bezbedan vratio sam se po majku, spakovao je i doveo u Beograd, u moj stan, gde je sada na sigurnom", rekao je voditelj koji svakodnevno zove svoju rodbinu koja je ostala u Šapcu.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Aleksandar Stanković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>