Ljubav

Style

Šta žene zaista privlači kod muškarca, pločice ili stomak?

Iako većina muškaraca misli da žene najviše privlači savršeno izvajano telo i ravan stomak sa pločicama, najnovija istraživanja pokazala su upravo suprotno.

Šta žene zaista privlači kod muškarca, pločice ili stomak?



Najnovije istraživanje pokazuje da žene ipak više zude za zaokruženim stomakom, a ne pločicama, kao što je većina muškaraca bila ubeđenja.

Ako je verovati ovom istraživanju Amande Holden žene ne žude za Adonisom već su im draži muškarci s pokojim kilogramom viška i lagano zaokruženim stomakom. Istraživanje je otkrilo da jednu od pet britanskih žena više privlače muškarci s viškom na području struka.

Osim toga, čak 33 odsto žena preferira muškarce s dlakavim grudima, a manje od 10 odsto britanskih žena voli izdepiliran izgled. U istraživanju čak četiri od deset žena kaže da njihov muškarac ima idelano telo.

Doktor Simon Mor koji je učestvovao u sprovođenju istraživanja kaže kako su tipovi muškaraca inače smatrani "idealnim" ocenjeni privlačnijim za kratkoročne odnose. Nasuprot tome, muškarci s pokojim kilogramom viška od strane žena ocenjeni su poželjnim za dugoročne odnose.

Autor: A.K.
Izvor: Zena.blic.rs
Foto: imagerymajestic/Freedigitalphotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>