Elita 7

Parovi

Sita Ahmić puca od besa, ne može da dođe sebi zbog Asmina!

Sestra Aneli Ahmić koja se trenutno nalazi u rijalitiju "Ellita 7", Sita Ahmić puca od besa i nemože da dođe sebi zbog Asmina Durdžića.

Sita Ahmić puca od besa, ne može da dođe sebi zbog Asmina! Foto: Printscreen Youtube/Zadruga





Asmin Durdžić je prekinuo tišinu i nije štedeo reči kada su u pitanju Ahmićeve, uključujući i njihovu majku Jasnu.


Sita je burno reagovala na različite tvrdnje Asmina Durdžića o svom odnosu s Aneli, optužujući ga da je svakodnevno konzumirao opijate i još nešto mnogo ozbiljnije - da je bio nasilan prema njenoj sestri. 

Međutim, Asmin je javno objasnio sve u vezi svog odnosa s Aneli. Opisivao je njihovu vezu od trenutka kad su se upoznali, preko neplanirane trudnoće, do optužbi koje je iznela Ahmićeva da je bio nasilan prema njoj.

"Neka se odluči jel mu podvalila dete, da li je ciljano ulovila milionera (njega) ili pak, nije htela dete?! Vidite koliko raznih izjava na istu temu daje, menja stalno, bilo je u početku da ga je lovila na dete – kratko je prokomentarisala Sita, Asminove tvrdnje vezane za trudnoću."








Bez ustručavanja, Asmin je optužio Anelinu sestru, Situ, i njenu majku, Jasnu, tvrdeći da su ukrale Aneline zalihe...



"Taj čovek povećava od 30.000 smo došli na 100.000, a u životu nije video cifru, nema ništa osim kada prevari nekoga. Videli smo i taj pink Porše što je kupio i vilu takođe, ljudi moji samo se provaljuje i iz dana u dan dokazuje da je kompleksaš. Prvo sakriva svoju se**ualnu opredeljenost iza maske velikog šmekera, čuli smo i da Janjuš nije njegov tip. Pametnom dosta." - priča Sita Ahmić pa dodaje da je spremna da u svakom trenutku ako je to potrebno, ode na poligraf radi dokazivanja istine.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>