Region

Svet

Sara Jovanović: Priče o raskidu su glupost, Aleksandar i ja smo srećni i zaljubljeni!

Pevačica Sara Jovanović koja je  u vezi sa odbojkaškim reprezentativcem Aleksandrom Atanasijevićem, demantovala je priče da su njih dvoje raskinuli i kaže da su Aleksandar i ona zaljubljeni i srećni.

Sara Jovanović: Priče o raskidu su glupost, Aleksandar i ja smo srećni i zaljubljeni!Sara Jovanović drastično promenila imidž, da li je prepoznajete? (Foto)
Nakon što je Atanasijević nedavno u jednom noćnom klubu uslikan sa glumicom Sofijom Rajović, počele su glasine da su Sara Jovanović i Aleksandar navodno već neko vreme nisu u vezi, ali mlada pevačica tvrdi da ti tračevi nemaju veze sa istinom.

"To su gluposti, zaljubljeni smo i srećni. Nemam vremena da čitam novine, zauzeta sam pripremom promocije spota i pesme, a nastupiću i na nekoliko matura u narednom periodu. Aleksandar je tu, srećni smo, samo on ne voli mnogo da se slika povučen je", rekla je Sara Jovanović.

Pevačica i odbojkaš su skoro godinu dana zajedno, a njihova veza funkcioniše na relaciji Srbija-Italija, jer Atanasijević sa velikim uspehom igra za Peruđu, pa oni svaki slobodan trenutak provode putujući jedno kod drugog.

Autor: J.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Twitter/Sara Jovanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>