Svet

Region

Pobednik Eurosonga 2014 Končita Vurst: Želim da usrećim ostatak sveta!

Pobednik Eurosong 2014 takmičenja Končita Vurst, nakon velikog trijumfa koji je ostvarila u subotu uveče, izjavila je kako je još uvek pod utiskom svega što se dogodilo u Kopenhagenu Kopenhagenu, gde je njen san postao stvarnost.

Pobednik Eurosonga 2014 Končita Vurst: Želim da usrećim ostatak sveta!



Eurosong 2014: Pobednik iz Austrije Končita Vurst je ovako izgledala bez brade i duge kose! (Video)
Končita Vurst pobednica ovogodišnje Evrovizije, još uvek je pod utiskom velikog trijumga u Danskoj i dodaje kako je ovaj uspeh za nju bio ostvarenje velikog sna, jer je tokom svoje karijere nailazila na razna odbacivanja zbog svog izgleda.

"To vreme neću nikada zaboraviti, naročito reakciju publike koja je bila neverovatna. Celo vreme sam mogla samo da plačem od sreće", izjavila je Končita.  Na pitanje koji su joj planovi nakon Evrosonga, Končita Vurst  je odgovorila kako će prvo lepo proslaviti pobedu sa svojim najbliživa, a onda će razmišljati šta će i kako će dalje.

"Imamo već nekoliko ponuda. Eurosonga je do sada najveća prekretnica u mojoj karijeri, ali učiniću sve, da nije i poslednji“, istakla je napomenuvši kako je pobeda na Eurosongu zasigurno važna odskočna daska u karijeri svakog pevača.

"Važno je kako ćeš da je iskoristiš, ali sada sigurno nećemo odmarati. Odmah nastavljamo dalje. Moram još da usrećiti ostatak sveta“, poručila je pobednica ovogodišnje Evrovizije koja je preko noći postala svetska zvezda i koja je ovom pobedom, donela Austriji, da posle 48 godina, ponovno bude domaćin ove prestižne evropske muzičke manifestacije. 

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Conchita Wurst

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>