Region

Svet

Stanija Dobrojević u ludom provodu sa Paris Hilton! (Foto)

Stanija Dobrojević ponovo je aktivna na društvenim mrežama, a ono što je izazvalo opšte iznenađenje fanova fotografija koju je postavila na svom Instagram profilu, a na kojoj pozira sa jednom od najpoznatijih svetskih starleta Paris Hilton.

Stanija Dobrojević u ludom provodu sa Paris Hilton! (Foto)Stanija Dobrojević: Verenik mi je dozvolio da okačim ovu sličicu! (Foto)
Naša najpoznatija starleta Stanija Dobrojević trenutno se nalazi u Americi gde jživa u svemu što radi, a posebno u noćnom provodu. Iako dugo nije bila aktivna na društvenim mrežama, Stanija iz dana u dan svoje fanove iznenađuje raznim fotografijama, a najveću pažnju privukla je fotografija na kojoj u noćnom provodu uživa sa američkom starletom Paris Hilton.I dok se mediji bave time, da li je ponovo verena ili nije, Stanija uživa u svakom trenutku koji provodi u Americi, družeći se sa svetskim zvezdama. Fotografija sa Paris Hilton izazvala je razne komentare, a ono što je najzanimljivije od svega je to, da je Stanija potpuno očarala najpoznatiju svetsku starletu, Paris Hilton.


Autor: J.B.
Foto:Instagram/Stanija Dobrojevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>