Svet

Region

Eurosong 2014: Pobednik iz Austrije Končita Vurst je ovako izgledala bez brade i duge kose! (Video)

Pobednik Erosong 2014 takmičenja Končita Vurst iz Austrije, izazvala je brojne komentare na osnovu svog izgleda tokom izbora za najbolju pesmu u Evropi. Muzička zvezda rođena je pod imenom Tom Nojvirt i oduvek se bavila muzikom.

Eurosong 2014: Pobednik iz Austrije Končita Vurst  je ovako izgledala bez brade i duge kose! (Video)



Eurosong 2014: Pobednik je Austrija i Končita Vurst! (Video)
Tom Vojert je pre Eurosonga dugo skupljao ideje po raznim muzičkim emisijama za talente, a je tek kao Končita Vurst, žena sa bradom, dugom kosom u haljini, skrenula pažnju na sebe i počela da niže uspehe. Neosporni talenat ove mlade dame sinoć je i zvanično potvrđen, nakon apsolutne pobede na izboru za najbolju pesmu u Evropi.

Končita Vurst rođena je 1988.godine kao Tomas Nojvirt. Pre nego što je odlučio da započne muzičku karijeru obučen kao žena, ovaj momak snimao je reklame kao muškarac i pojavio se  kao učesnik takmičenja “Starmania” 2007. godine. Na audiciji je pevao “Amazing grace”, “Get this party started". Sudije baš nisu bile blagonaklone prema tada 17- godišnjem Tomu Vojertu, a kako je izgledala Končita, pre nego što je odlučila da postane žena, pogledajte:



Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>