Svet

Region

Eurosong 2014: Austrija i Švedska glavni favoriti za pobedu!

Večeras počinje veliko finale Eurosong 2014 takmičenja u kome će se 26 zemalja boriti za najbolju pesmu u Evropi, a prema svetskim kladionicama, najveće šanse za pobedu imaju Austrija i Švedska, dok se Crna Gora nalazi među onim kandidatima koji i nemaju baš neke šanse.

Eurosong 2014: Austrija i Švedska glavni favoriti za pobedu!Eurosong 2014: Pogledajte sve nastupe druge polufinalne večeri (Video)
Sve je spremno za početak velikog finala izbora za najbolju pesmu Evrope, "Eurosong 2014 " godine, koje se održava u glavnom gradu Dansek. 26 zemalja sa nestrpljenje iščekuju početak ovog spektakularne večeri, a kao što smo i navikli svetske kladionice i ove godine bavile su se prognozama oko pobednika.

Prema njihovim kvotama, najveće šanse za pobedu imaju Austrija i Švedska, kao i Ukrajina i Jermenija. Predstavnik Crne Gore, Sergej Ćetković prema svetskim kladionicama i nema neke velike šanse za plasman među prvih pet kompozicija. Ipak, poznato je i da kladionice često pogreše na ovim manifestacijama, a mi čvrsto verujemo da će Sergej pokazati da zaslužeje mesto među najboljim kompozicijama.

Autor: J.B.
Foto: Instagram/Eurovision Song Contest

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>