Region

Svet

Ekskluzivno! Šako Polumenta i Nemanja Staletović feat Sindi - Bolje mi je, spot za novu pesmu (Video)

Šako Polumenta i  Nemanja Staletović ekranizovali su spot za pesmu Bolje mi je u kojoj se kao gost pojavljuje i bivša članica grupe Models Ivana Stamenković Sindi.

Ekskluzivno! Šako Polumenta i Nemanja Staletović feat Sindi  - Bolje mi je, spot za novu pesmu (Video)Šako Polumenta i Nemanja Staletović lumpovali sa Sindi do zore! (Foto)
Šako Polumenta, Nemanja i Sindi ekranizovali hit pesmu "Bolje mi je“ koji je sniman u kafani "Stara pesma", ali i na drugim lokacijama. Nemanja Staletović prezadovoljan je saradnjom sa svojim starijim kolegom i veruje da će njihovi obožavaoci uživati u spotu:

"Spot je sniman u kafani "Stara Pesma", ali i na nekoliko drugih lokacija, naporno smo radili danima i cela ekipa je zaista dala sve od sebe da finalni produkt bude odličan. Rezultat je tu, i verujem da će mnogi uživati u premijeri", kaže Nemanja Staletović.

Muziku i tekst za duetsku pesmu uradio je Dragiša Baša, dok su za aranžman bili zaduženi: Aleksandar Kobac, Vuk Zirojević, Filip Miletić. Uživajte u novom spotu:Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>