Region

Svet

Premijera! Nina Badrić - Dan D! Uverljive scene raskida u novom spotu (Video)

Nina Badrić je pesmu "Dan D" objavila zajedno sa spotom koji je sniman u jednom zagrebačkom klubu, a koji uverljivo predstavlja raskid jedne veze u kojoj glavne uloge tumače upravo Nina Badrić i mladi glumac Goran Bogdan.

Premijera! Nina Badrić - Dan D! Uverljive scene raskida u novom spotu (Video)Nina Badrić u Sava centru priredila čaroban koncert! Veče puno duha i sjajne muzike (Foto)
Jedna od najpopularnijih pevačica čitave regije, Nina Badrić, prošli vikend je snimila video spot za pesmu "Dan D". U zagrebačkom klubu Katran u režiji Darka Drinovca snimljene su uverljive i snažne scene koje opisuju raskid jedne veze. Kako bi što uverljivije dočarala tekst pesme Nina je glavnu mušku ulogu poverila Goranu Bogdanu, po mnogima najboljem hrvatskom glumcu mlađe generacije.Režiser Drinovac kaže da je snimanje prošlo u sjajnoj atmosferi: "Nina i Goran odličan su glumački par, shvataju jedno drugo od prvog momenta, pa su s lakoćom snimili sve zajedničke scene". Nakon godinu dana Nina Badrić predstavlja novu pesmu, a već ove sedmice pakuje svoje kofere i odlazi u Kanadu i Ameriku gdje će nastupati na velikoj turneji Olivera Dragojevića kao posebna muzička gošća.Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>