Region

Svet

Eurosong 2014 počinje večeras: Srbija ove godine bez prava na glasanje!

Eurosong 2014. počinje večeras u glavnom gradu Danske, a s obzirom na to da ove godine nemamo predstavnika, Srbija neće imati pravo ni da glasa na najvećem evropskom muzičkom takmičenju.

Eurosong 2014 počinje večeras: Srbija ove godine bez prava na glasanje!Eurosong 2014 obećava spektakl! Ovako će izgledati bina u Kopenhagenu (Foto)
Večeras u Kopenhagenu počinje najveće evropsko takmičenje "Eurosong 2014", a s obzirom na to da smo odustali od učešća, iz finansijskih razloga, Srbija neće imati pravo ni da podeli svoje glasove, prenosi Blic.rs.

"S obzirom na to da ove godine nemamo predstavnika na Eurosongu, Srbija nema pravo da glasa na najvećem evropskom muzičkom takmičenju", izjavila je za RTS Duška Vučinić Lučić i dodala, da naša zemlja ništa nije uštedela time, što nije otišla na takmičenje:

"Nismo ni imali pare za učešće, pa tako nismo imali ni šta da uštedimo time što smo odustali od takmičenja", rekla je Duška i dodala da svake godine odustane po nekoliko zemalja, tako da svake godine nekoliko zemalja odustaje i da to nije ništa neobično.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Duška Vučinić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>