Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila je konačno u Boranovom zagrljaju, Berzan preti Zinaru kako će uništiti pleme Gendžo! (Foto)

Boran pronalazi Silu i objašnjava joj celu situaciju,da je Zejnep kod sebe zaštitili devojku i da je to jedini razlog što je kasno dolazio kući, kao i da nema ništs sa svojom doktorkom.  Sila se brine za Zejnep, da li se nalazi na sigurnom mestu, jer zna da Berzan neće odustati dok je ne pronađe.

Serija Sila večeras: Sila je konačno u Boranovom zagrljaju, Berzan preti Zinaru kako će uništiti pleme Gendžo! (Foto)



Serija Sila večeras: Berzan pronalazi Silu koja je sama i nezaštićena, Boran je u strahu za život svoje supruge! (Foto)
Boran joj govori kako je doktorka na sigurnom i da je kod svojih u Izmiru, takođe joj saopštava da je Šivan upucan i da se nalazi u životnoj opasnosti. Esma dolazi kod Berzana da bi saznala, kako je protekao susret sa Silom, međutim, dobija odgovor koji nije verovala da će ikada čuti. Berzan joj govori kako je Silu tražio da bi pomogao Boranu, ali i dodaje da nema gore situacije, nego da Boran sazna od njega gde mu je žena.

Serija Sila večeras: Esma se udružuje sa Berzanom i pomaže mu da pre Borana dođe do Sile! (Foto)
Dilaver razgovara sa ocem i saznaje, da je Berzan upucao Šivana i da su se stvari veoma zakomplikovale. Zinar pokušava da sazna, da li je i Dilaver umešan u celu situaciju, jer je Berzan bio najbolji prijatelj njegovog brata i da je spreman na sve kako bi mu pomogao.

Husejin dolazi u Istanbul nakon saznanja da je Šivan upucan, pokušava da razgovara sa Ajše, koja je očajna zbog tragedije koja joj se dogodila i u kojoj se njen brat bori za život. Feride zove Narin i govori joj kako su njen brat i stric saznali gde se nalazi i da su krenuli po nju. Narin joj govori kako će naći neko rešenje i da se ne brine.



Berzan dolazi kod Zinara kako bi razjasnio probleme koje ima sa plemenom Gendžo, želi da reše sve nesuglasice pre nego što dođe do većih tragedija zbog kojih će mnogi patiti, ali umesto dogovora objavljuje rat Zinaru i njegovom plemenu. Berzan pritiska Dilavera da mu pomogne da pronađe Zelihe, Sila obećava Feride da će joj pomoći da nastavi školovanje. Bedar saznaje lepe vesti, da je lečenje uspelo i da se tumor smanjio, ali da će morati hitno da ide na operaciju dojke.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>