Region

Svet

Rada Manojlović: Neću da se udajem, žrtvovala bih emotivni život zarad karijere

Rada Manojlović je u srećnoj vezi sa Momirom Gajićem, ali kako ona kaže, to ne znači da planira udaju. Pevačica priznaje da uopšte ne razmišlja o stajanju na ludi kamen u bliskoj budućnosti, a sebe smatra feministkinjom.

Rada Manojlović: Neću da se udajem, žrtvovala bih emotivni život zarad karijere



Rada Manojlović: Pevala sam devet dana nakon mamine smrti, novac nam je bio neophodan za daću!
Folk pevačica Rada Manojlović priznaje da joj udaja sada nije na umu, kao i da bi radije žrtvovala emotivini život zarad karijere, jer smatra da je feministkinja i da svaka žena prvo treba da izgradi karijeru, a ne da živi na račun supruga.

"Ne razmišljam uopšte o udaji. Najlakše je da stupiš u brak i rodiš decu, ali to nije za mene. Za porodicu treba odvojiti mnogo vremena, vidite šta se sve dešava sa decom ako im ne posvetite dovoljno pažnje. Moji obožavaoci i ljubav koju mi pružaju me ispunjavaju toliko da bih žrtvovala emotivni život zarad karijere", rekla je Rada.

"Sebe smatram feministkinjom, a ne princezom koja samo treba da bude lepa. Nikada ne bih mogla da sedim besposlena kod kuće i da tražim partnera da me finansira. Zamislite da od dečka treba da tražim novac za garderobu, putovanja... Nikada ne bih mogla tako da funkcionišem. Kada bi mi neki muškarac ponudio da me izdržava, zahvalila bih se i odbila ponudu", dodaje pevačica.

Autor: A.K.
Izvor: Blic.rs, Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Rada Manojlovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>