Region

Svet

Milan Stanković nakon apsolutne pobede na Pink Music Festivalu: Snaga dobra pobeđuje! (Video)

Pobednik Pink Music Festivala Milan Stankovć, koji je u utorak u finalnoj večeri sa najviše SMS glasova odneo ubedljivu pobedu i nagradu publike, oglasio se prvi put nakon trijumfa na prvom Pinkovom festivalu.

Milan Stanković nakon apsolutne pobede na Pink Music Festivalu: Snaga dobra pobeđuje! (Video)



Pink Music Festival: Pobednik je Milan Stanković!
Apsolutnom pobedom Milan je obeležio Pink Music Festival pa je tako sa manifestacije poneo čak dve nagrade, nagradu publike i nagradu najslušanijeg na Youtubeu. Sa najviše pregleda na ovom muzičkom kanalu, od svih 26 kompozicija koliko je učestvovalo na festivalu, "plavi čuperak" je briljirao sa preko milion istih. Miljenik publike oglasio se prvi put nakon trijumfa, a kako je i sam rekao tokom finala, osvojena nagrada publike mu je važnija od bilo čega. Viki Miljković takođe je pobednica festivala, sa najviše glasova žirija.

"Za sada ću reći samo hvala, mada znam da je to mala reč za sve što činite za mene. Snaga dobra pobeđuje, a vi ste moje dobro!", uputio je putem Fejsbuka zahvalnost Milan Stanković svojim mnogobrojnim fanovima, a pesma "Luda ženo" već je odavno postala veliki hit. Već u utorak, 6. maja, gledaćemo ga u emisiji "Ami Dži šou" kod Ognjena Amidžića na TV Pink.



Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/ Instagram/MILAN STANKOVIC

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>