Region

Svet

Pink Music Festival finale: Dado Polumenta, Šako i Lexington bend zagrejali atmosferu u studiju!

Finale Pink Music festivala otvorio je Dado Polumenta sa pesmom Revolucija ,koji je na samom početku zagrejao atmosferu u studiju, drugi je na binu izašao Šako, dok su kao treći na sceni se pojavili momci iz Lexington benda i izazvali ovacije u publici.

Pink Music Festival finale: Dado Polumenta, Šako i Lexington bend zagrejali atmosferu u studiju!Pink Music Festival: Veliko finale počelo! Pratite sve uživo na Svet Plusu!
Finalno veče Pink Music Festivala započelo je u odličnom raspoloženju, publika u studiju ušla je u dobru atmosferu sa Dadom Polumentom i njegovom pesmom Revolucija, odmah nakon njega nastupio je Šako sa numerom "Otisak prsta" koji je publiku uveo u malo emotivniju fazu, da bi kao treći se na sceni pojavili momci iz Lexington benda koji su sa svojom pesmom "Godinama" izmamili uzdahe ženske populacije.

Budite uz portal Svet Plusa i pratite dešavanja sa Pink Music Festivala. Našim čitaocima dočaraćemo atmosferu iz studija u Šimanovicima i prvi vas obaveštavati o nastupima i plasmanima finalista tokom večeri. Glasajte za vašeg favorita, jer od vaših glasova zavisi ko će postati prvi pobednik festivala.

Autor: J.B.
Foto: Screensoht YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>