Region

Svet

Marija Veljković: Beba uskoro stiže, na posao se vraćam u septembru!

Voditeljka kviza Slagalica, Marija Veljković Milovanović iako se nalazi u osmom mesecu trudnoće i dalje radi punim tempom. U intervju za jedne dnevne novine otkriva kako podnosi trudnoću i kako njen sin Đurađ reaguje na na dolazak mlađe sestre u porodicu.

Marija Veljković: Beba uskoro stiže, na posao se vraćam u septembru!



Voditeljka Slagalice Marija Veljković po drugi put mama, čeka ćerku
Zaštitno lice kviza Slagalica, Marija Veljković Milovanović će uskoro postati mama po drugi put, a šarmantna voditeljka otkriva sve o trudnoći, suprugu Milanu, ali i o njihovom sinu Đurađu, koji se veoma raduje dolasku mlađe sestre u porodicu.

"Ušla sam u osmi mesec trudnoće i nosim devojčicu. Ako na porođaju prođem kao i sa prvim detetom, biće super", rekla je Marija i dodaje, da se tokom trudnoće ugojila svega 12 kilograma, kao i da joj težina ne predstavlja da i dalje aktivno obavlja svoje oaveze.

"I sa prvom trudnoćom sam radila do poslednjeg dana. “TV Slagalicu” ću snimati još tri nedelje, odnosno do kraja ciklusa. Ovog meseca sam vodila i dečji maraton, a vodiću i Beogradski maraton. U predstavama sam igrala do kraja šestog meseca. Jednostavno, ne mogu da tumačim devojku sa trudničkim stomakom" kaže Marija i dodaje kako u septembru planira da se vrati na male ekrane:

"Prvi put mi se činilo da sam imala više energije, da sam sve mogla da uradim, a sada imam i Đurađa. To znači ranije ustajanje i trčanje za njim pošto ima 21 mesec. Ne mogu da ga ne uzmem kada mi on to traži, da mu ne dohvatim nešto što želi ili da ga ne izvedem napolje.Ujutro, kada se probudi, kaže “beba i sestra” i onda me pomazi po stomaku", zaključila je šarmantna voditeljka.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>