Svet

Region

Roditelji Ejmi Vajnhaus besni na bivšeg zeta jer je pozirao na grobu njihove ćerke (Video)

Blejk Filder-Sivil, bivši suprug pokojne Ejmi Vajnhaus, nedavno je pred kamerama pozirao i plakao na grobu pevačice. Ovakav njegov potez razbesneo je roditelje pokojne pevačice, koji smatraju da je ovo sve deo njegove igre.

Roditelji Ejmi Vajnhaus besni na bivšeg zeta jer je pozirao na grobu njihove ćerke (Video)Slike gole Ejmi Vajnhaus kruže internetom?
Bivši suprug Ejmi Vajnhaus je pevačicu svojevremeno uvukao u pakao droge, a tri godine nakon njene smrti pojavio se na grobu u pratnji fotografa, kako bi uradio intervju. Ovakav potez Blejka Fildera-Sivila, razbesneo je pevačicine roditelje, koji smatraju da je on jedan od krivaca, što je njihova ćerka umrla mlada, prenosi 24sata.hr.

"Kako ga nije sramota, tri godine joj nije zapalio sveću i odneo cveće, a sada je izabrao njen grob kao idealno mesto za interfju pred fotografima", izjavio je Mič Vajnhaus, otac preminule pevačice.

Njegov bivši zet Blejk Filder-Sivil plakao je pred kamerama na groblju i krivio sebe za Ejminu smrt, jer ju je on svojevremeno uvukao u pakao droge "Njegovo ponašanje je odvratno", rekli su roditelji pevačice, koja je umrla 2011. u 28. godini.Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images    

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>