Region

Svet

Željko i Jovana Joksimović otišli u podstanare, kiriju plaćaju 1.000 evra!

Željko i Jovana Joksimović privremeno su morali zajedno sa svojim sinom Kostom da svoj dom u naselju Oaza na Zvezdari napuste zbog renoviranja i presele se u luksuzan stan na Dedinju, za čije iznajmljivanje mesečno plaćaju 1.000 evra.

Željko i Jovana Joksimović otišli u podstanare, kiriju plaćaju 1.000 evra!Željko Joksimović iznenadio Jovanu: Kosta ti želi srećan rođendan! (Foto)
Željko i Jovana Joksimović su još pre voditeljkinog porođaja otišli u podstanare, ali kako se sređivanje starog stana odužilo, primorani su da još nekoliko meseci žive plaćajući kiriju.

"Jovana i Željko su davno počeli renoviranje svog doma u "Oazi“, a tokom izvođenja radova oni su iznajmili stan od 100 kvadrata na Dedinju čije rentiranje mesečno plaćaju 1.000 evra. Plan je bio da se sređivanje nekretnine u njihovom vlasništvu završi do rođenja sina, pa da se sve troje usele u sređen stan, međutim, renoviranje se odužilo, te su oni primorani da još uvek žive kao podstanari i tamo odgajaju svog naslednika", rekao je izvor blizak ovom bračnom paru i dodaje da Jovana i Željko ne žale pare za renoviranje doma.

"Njih dvoje su odlučili da stan u kom će živeti sa Kostom bude besprekorno sređen i u potpunosti podređen njemu. Oni su i do sada uložili dosta para u renoviranje, nekoliko desetina hijada evra, ali im uopšte nije žao zbog toga. Izabrali su najkvalitetnije materijale, kao i nameštaj iz inostranstva kojim će opremiti prostorije", dodao je izvor blizak Joksimovićima.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>