Region

Svet

Eurosong 2014: Sergej Ćetković - Željko Joksimović mi pruža najveću podršku pred put u Dansku!

Sergej Ćetković će sa pesmom Moj svijet predstavljati Crnu Gogu na Eurosongu 2014 u Kopenhagenu. Crnogorski pevač ne skriva svoje uzbuđenje i dodaje da mu najveću podršku i savete pred put daje njegov kolega Željko Joksimović.

Eurosong 2014: Sergej Ćetković - Željko Joksimović mi pruža najveću podršku pred put u Dansku!



Eurosong 2014: Sergej Ćetković - Žao mi je što Srbija ne učestvuje, nadam se prolasku u finale! (Video)
Predstavnik Crne Gore u Danskoj Sergej Ćetković, ne skriva svoje uzbuđenje što će ove godine u maju pokušati da svojoj zemlji donese što bolji plasman na Eurosongu i dodaje kako mu kolege koje su učestvovale na ovom takmičenju jako pomažu svojim savetima, među njima je i Željko Joksimović, prenosi Alo.rs.

"Pokupio sam razna iskustva od nekoliko mojih kolega koji su već prošli kroz ovakvu situaciju. Razgovarao sa Jelenom Tomašević, a najviše me je savetovao Željko Joksimović, koji mi je rekao da se dobro spremim, jer ovo veliku zakogaj. Nije mala stvar predstavljati svoju zemlju, svoju muziku i sve ono što sam radio godinama", rekao je Sergej i dodao:

"Zbog toga imam veliku odgovornosti, jer želim da budem na visini zadatka, a upravo o tome mi je Željko mnogo govorio,i tek sada shvatam koliko je bio u pravu", zaključio je pevač.

Autor: J.B.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>